WEBDESIGN, IDENTITY

Dromen in 3D

Client

Luc van de Berg | Sanitair & Innovatie

Luc van den Berg biedt prachtig sanitair en innovatief badkamer design en heeft een geweldige showroom. Ook voor het ontwerpen van een badkamer op maat, geheel naar jouw wens, moet je bij Luc van den Berg zijn. Echter sloot de website niet langer meer aan bij de uitstraling van het aanbod, het deskundige advies en de beleving van de showroom.

 

Hoe kunnen we het innovatieve idee, de interactie, meenemen in de website? Die vraag stelden we onszelf eerst. Buiten het feit dat Luc van den Berg al een online tool had waarmee je jouw eigen 3D badkamer samen kunt stellen, miste er interactie in inspiratie opdoen en sfeerbeelden.

Studio Vixx
VAN DROOM NAAR REALISATIE

We hebben de website een strakke en frisse uitstraling gegeven. De content is aan een update onderworpen en er is meer interactie: je kunt je eigen inspiratiemap samenstellen. De website heeft een facelift gekregen qua branding maar heeft een nieuwe tool waarmee je jouw 3D badkamer nog beter aankleedt. Je stuurt jouw wensen met 1 druk op de knop naar de winkel en jouw droombadkamer is binnen handbereik.

Studio Vixx