Net dat ‘wipje’ omhoog

Client

PLNT Leiden Centre for Innovation and Entrepreneurship

PLNT is een creatieve, vruchtbare werkplek voor mensen met een ondernemersgeest. PLNT biedt een basis voor ondernemers, studenten en iedereen die een innovatief idee heeft en handvaten nodig heeft om dit te realiseren. De identiteit paste niet meer bij het aanbod en de gekozen positionering. Bij de ontwikkeling van de nieuwe vormgeving hebben we juist gekeken naar ‘wat er al wel was’. We hebben goed gekeken naar het gebouw en de ondernemende sfeer die je terugvindt in het gebouw.

 

De gekozen vormen zijn zowel industrieel als organisch. De verschillende hoogten van de letters staan voor de verschillende componenten waaruit het gebouw bestaat. Binnen dit pand vindt je veel beton en hout. Deze kleuren vormen de huisstijl. Het blaadje vormt samen met de ‘L’ ook een fabriek met een rookwolk. Rook betekent productie. PLNT biedt een basis. Dit is geaccentueerd in het logo door de balk onderaan, die de letters ‘net dat wipje omhoog geeft’. Zo ontstaat er in het logo de groei vanuit de basis die PLNT biedt.

Studio Vixx
ALLES NIEUW!

Een nieuw logo, nieuwe identiteit, nieuwe website, van drukwerk tot interne belettering en identiteit doorvertaald in de ruimte op de muren in folie op ramen. Kom je snel een keer langs?

Studio Vixx
Studio Vixx
Studio Vixx