5 vaardigheden voor een geslaagd project.

De juiste ontwerper voor uw project?

Laten we eerlijk zijn, als u op zoek was naar een chef-kok om uw keuken te stallen, wilt u toch proeven van hun kookkunsten? Maar een chef-kok doet meer dan koken, ze runnen je keuken. Ze zijn grotendeels verantwoordelijk voor de manier waarop uw klanten u waarnemen; hun gebruikerservaring. Dus hoe vindt u de juiste ontwerper voor uw uw team of project? Hier zijn enkele dingen die we hebben geleerd van het bouwen van de onze.

Een geweldige portfolio

Het portfolio van een ontwerper is het eerste wat je ziet, en eerste indrukken zijn belangrijk. Een goed portfolio is samengesteld, toont alleen hun beste werk. Het vertelt een verhaal, geeft u inzicht in hun ontwerpproces en hun persoonlijke bijdrage aan het project. Het moet je enthousiast maken om ze te ontmoeten en ruimte te laten voor iets om over te praten bij de eerste kennismaking.

Nieuwsgierig tot de max

Ontwerpers lossen problemen op. Ze moeten nieuwsgierig zijn naar betere methoden en hulpmiddelen om die problemen op te lossen. Werken voor verschillende domeinen, markten en eindgebruikers houdt ze scherp en gericht. Ontwerpers die ervaring hebben op verschillende gebieden en hun methoden willen blijven verbeteren doen wonderen voor uw bedrijf.

Het hele verhaal vertellen

Ontwerpers nemen veel beslissingen: over gebruikerservaring, over esthetiek en uiteindelijk over de relatie die uw gebruikers hebben met uw product en bedrijf. U wilt mensen die deze beslissingen kunnen rationaliseren en verkopen aan anderen. Ontwerpers moeten een verhaal kunnen vertellen en belanghebbenden bij het ontwerpproces kunnen betrekken.

Focus op impact

Design is geen doel op zich, het bestaat om zakelijke problemen met geweldige digitale producten op te lossen. Dus ontwerpers moeten onderweg een aantal lievelingen kunnen doden, weten welke gevechten ze moeten kiezen en wanneer ze moeten meegaan met de stroom. Alles voor het welzijn van het product. Want uiteindelijk wordt een product of dienst beoordeeld op basis van de hele ervaring en niet alleen op hoe geweldig het ontwerp is.

Teamwork is het verschil van goed en geweldig.

Het realiseren van geweldige digitale producten is een teaminspanning. Design is slechts een stukje van die puzzel. In staat zijn om nauw samen te werken met ontwikkelaars, producteigenaren, marketeers, etc. is wat een ontwerper echt waardevol maakt. Een goede ontwerper weet welke invloed zijn beslissingen hebben op de ontwikkeling en het product als geheel.

Benieuwd naar onze samenwerkingen?

SHARE