PLNT nieuwe naam en uitstraling voor HUBspot

Wauw! Super trots dat StudioVixx de nieuwe identiteit mag presenteren. LEIDEN – HUBspot gaat vanaf vandaag verder als PLNT, Leiden Centre for Innovation and Entrepreneurship. De naamswijziging en de vernieuwde uitstraling sluiten aan bij de volgende fase van het centrum. “Met de nieuwe naam leggen we een nadrukkelijkere associatie met groei en verandering alsmede ondernemerschap en productie”

Het logo en de nieuwe identiteit bevatten zowel industriële als het organische vormen. De verschillende hoogtes van de letters van het logo staan voor de verschillende componenten waaruit het gebouw bestaat. ‘De groei en het gebouw als fabriek met de mooie fabriekstoren erachter.’ Binnen dit pand vind je veel beton een hout. Deze kleuren vormen de huisstijl. Het blaadje vormt samen met de L ook een fabriek met een rookwolk. Rook betekend productie. Er wordt hier veel ontwikkeld. Daarom dat deze vormen altijd aan elkaar uitgelijnd staan.

Losse elementen die samen één geheel vormen. PLNT biedt een basis. Dit wordt geaccentueerd in het logo door de balk onderaan, die de letters ‘net dat wipje omhoog geeft’. Zo ontstaat er in het logo de groei vanuit de basis die PLNT biedt.

Bekijk deze case in onze portfolio: Branding PLNT

 

SHARE