Contact

Studio Vixx© Branding Agency - Let's make it happen

Contact

Studio Vixx© Branding Agency - Let's make it happen

De hands-on Workshop

Podcast strategie: Succesvol podcasten voor ondernemers

Datum: vrijdag 8 december 2023

Tijd: 09:00 – 15:00 (inclusief lunch, koffie, thee)
Locatie: Studio Vixx, Smederij 6, 2211 SM, Noordwijkerhout
Prijs: €285 per deelnemer

Persoonlijke verhalen
creëren impact.

Je ziet het steeds meer om je heen. Ondernemers die podcasting inzetten voor het versterken van hun marketingstrategie. Maar wat komt er allemaal kijken bij het opzetten van een podcast? En hoe zet je een concept en strategie dat succesvol is voor jouw doelgroep?

Ontdek de kracht van podcasting en transformeer jouw persoonlijke marketingstrategie tijdens onze interactieve workshop: ‘Succesvol podcasten voor bedrijven’! 

Deze training is speciaal ontworpen voor ambitieuze ondernemers en next level groeiers en gedreven marketingmanagers die constant willen vernieuwen en op zoek zijn naar een effectief marketingtool.

Kleine én grote bedrijven behalen geweldige marketing successen door het inzetten van podcasting. Ervaar ook hoe jij als ondernemer podcasting effectief kunt inzetten en leer de juiste podcaststrategieën waarmee je jouw bedrijf kunt laten groeien, je merkbekendheid kunt vergroten en een loyale fanbase kunt opbouwen die snakt naar jouw content. Na deze training heb je inzicht en een gericht plan waar je direct mee aan de slag kunt.

Wat kun je verwachten?

👍 Leer van ervaren podcast én markeringexperts

Leer hoe je een succesvolle podcast kunt opzetten. Van het ontwikkelen van een boeiende contentstrategie tot het lanceren van professionele afleveringen, we delen de meest waardevolle tips en tricks waarmee je jouw podcast tot een ware hit kunt maken.

👍 Ontdek hoe je podcasts naadloos kunt integreren in je bestaande marketingactiviteiten.

Leer hoe je cross-promotie kunt toepassen, samenwerkingen kunt aangaan en strategieën kunt implementeren om je podcast naar een breder publiek te verspreiden. Het is tijd om je concurrentie te overtreffen en een blijvende indruk achter te laten.

👍 We gaan ook hands-on aan de slag!

Deze workshop draait niet alleen om inspirerende verhalen. Werk zij aan zij met andere gedreven ondernemers, interview elkaar en creëer je allereerste podcastaflevering. Leer hoe je de dynamiek zo effectief mogelijk inricht aan tafel. Dit is jouw kans om te experimenteren, te netwerken en te leren met andere ondernemers.

👍 Persoonlijke begeleiding, specifiek afgestemd op jouw bedrijf

Slechts 8 bedrijven kunnen deelnemen. Dit betekent dat je volop ruimte hebt om vragen te stellen, waardevolle inzichten te delen en te profiteren van gepersonaliseerde begeleiding die specifiek is afgestemd op jouw bedrijf.

Jouw trainers

Laura Jorna

Als oprichter en eigenaar van Studio Vixx, brengt Laura meer dan 10 jaar aan brandingexpertise en ervaring met zich mee in het ondersteunen en laten groeien van start-ups en scale-ups bij het ontwikkelen van krachtige marketing- en brandingstrategieën. Je kunt gegarandeerd nieuwe inspiratie verwachten wanneer je met Laura in gesprek gaat.

Erik van Oosten

Met meer dan 15 jaar ervaring, is een meester in podcasting en radio maken. Hij begon als DJ, bouwde zijn media huis – Factory 6, in de radio- en media industrie, waar hij radiovormgeving en audioproducties creëerde voor evenementen, van Armin van Buuren-shows tot de 3FM Awards. Zonder dat je het door hebt heb je zeker wel eens een van zijn creaties gehoord.

Grijp jouw plek voor de workshop;
Succesvol podcasten voor ondernemers
op 8 december 2023  Schrijf mij in voor de nieuwsbrief

  Waarom video-podcasts?

  Het integreren van een videopodcast in je marketingmix versterkt je merk, betrekt je publiek en vergroot de zichtbaarheid op diverse kanalen, voor unieke communicatie met je doelgroep.

  💪   Versterking van merkpersoonlijkheid

  Podcasts geven je bedrijf een identiteit en een persoonlijke stem. Laat luisteraars je beter leren kennen door het delen van je verhaal achter de schermen, waardoor ze zich sterker kunnen identificeren met jouw onderneming.

  💪   Expertstatus opbouwen

  Neem een krachtige en duidelijke positie in de markt, zodat potentiële klanten jou gemakkelijk kunnen vinden en een diep vertrouwen kunnen opbouwen.

  💪  Voor iedereen beschikbaar

  Met podcasts kun je op een toegankelijke manier jouw expertise delen met luisteraars over de hele wereld. Dit kan op elk moment van de dag, terwijl ze onderweg zijn, sporten, of in de auto naar hun werk.

  💪  Verbreding van online zichtbaarheid

  Podcasts dragen bij aan een verbreding van de online zichtbaarheid en verbeteren de vindbaarheid van je content in zoekmachines.

  ”Maak je klaar voor een onvergetelijke dag vol groeimogelijkheden.”

   

  Grijp jouw plek voor de workshop;
  Succesvol podcasten voor ondernemers
  op 8 december 2023   Schrijf mij in voor de nieuwsbrief

   Latest

   Studio Vixx opent professionele podcaststudio!🎙️

   Lees meer

   BRAND New Thinking® in je mailbox

   Lees meer

   De Grote Merktransformaties: Een Blik op Studio Vixx’s Succesverhalen

   Lees meer

   Creating a bold future starts with us - let's make it happen.

   Let's talk ambition