Scroll to top
U bent welkom
Smederij 6
2211SM, Leiden
Contact
hello@studiovixx.nl
+31(0)6 48200039

Voor bedrijven en organisaties die willen groeien als merk

Capabilities

Onmisbaar voor elk merk en elk bedrijf dat vooruit wil.

DIGITAL BRANDING

Jouw bedrijf online

We ervaren allemaal dat de wereld om ons heen heel snel verandert. Zo óók de online consument. Online zul je wellicht nieuwe en meer diensten of producten kunnen aanbieden. Met de perfecte vertaalslag van technologie, marketing en design brengen we merken optimaal online tot leven. Zo bereik je meer mensen, maak je bedrijven schaalbaar en ontstaat er meer cashflow.

ONLINE MARKETING

Advertising & Social media Campagnes

Voor een succesvolle social media campagne is creativiteit nodig; een pakkend concept, de juiste stem, inspelen op trends en mensen weten te activeren. Trek het verkeer naar jouw producten met online marketing. Benut de online verbonden wereld. Wees zichtbaar voor de ideale klant door middel van Advertising, SEA en SEO.

DESIGN

Branding & Design

Een merk is meer dan alleen een logo. Bij branding ontwerpen we visuele identiteiten die producten, services en de beleving van het merk onder de aandacht brengen.

DEVELOPMENT & UX

Gebruiksvriendelijke websites

Van eenvoudig websites tot een complexe webshop. Voor een boeiende ervaringen op het scherm moet design, techniek en communicatie op de juiste manier elkaar versterken. Doe er een scheut gedragspsychologie bij en je krijgt resultaat.

Strategie

Imago Strategiesessie. Pak interessante kansen, maak effectieve keuzes.

Of je nu een net geboren of volwassen merk bent, je overleeft het alleen maar door een betrokken doelgroep. Hierbij is het belangrijk dat je identiteit gelijk staat aan het imago van je merk. Behaal je nog niet genoeg aandacht of klanten? Dan is de kans groot dat het gat tussen jouw merk-identiteit en merk-imago te groot is en je misschien ook wel in de verkeerde marketing middelen investeert. Weggegooid geld.

Te vaak zorgt de communicatie van jouw merk ervoor dat de juiste doelgroep niet wordt geactiveerd, de positionering niet juist is of dat er gefocust wordt op de verkeerde markt. Om hier snel duidelijk inzicht in te krijgen organiseren we met onze klanten een ‘van identiteit naar imago’ strategiesessies waar we het gat tussen identiteit en imago gaan ontdekken én verkleinen. We ontdekken meer over jouw concurrentievoordeel, doelgroep, communicatiestijl en brengen interessante kansen in kaart.

Ontdek waar de gouden kansen liggen en hoe de communicatie het meest effectief moet worden ingezet waardoor je zult merken dat sales véél makkelijker zal gaan. Tevens verheldert de strategiesessie niet alleen de externe communicatie, het zal ook intern voor verbetering zorgen door alle neuzen écht dezelfde richting op te krijgen. Pak de focus en maak alleen de markering keuzes die rendement opleveren voor jou als uniek merk.

Marketing

Advertising & Content creatie. Word gezien, spreek aan.

De transitie van offline naar online gaat op dit moment harder dan ooit. Online advertising is in deze tijden daarom onmisbaar. Deze marketingtool zorgt ervoor dat je door middel van passende advertenties en gerichte targeting precies de doelgroep aanspreekt die je wilt aanspreken. Met specifieke kennis over het merk en de doelgroep weten we op welke online kanalen zij zich bevinden en welke communicatie nodig is om deze groep te activeren. Hetzij via Facebook, LinkedIn, Instagram, Pinterest en/of Google.

In combinatie met de strategiesessie bieden we 3 maanden trajecten aan waarin we continu data ophalen, toepassen en bijstellen om het gewenste verkeer te verhogen en daarmee de pijplijn vol te krijgen met enthousiast converterend publiek.

We starten dit traject met het observeren van de doelgroep en meting zodat we sterke content kunnen uitrollen dat hoge aandacht krijgt. Het is een consistent proces van empathie tonen naar het ideale publiek, dit gedrag definiëren, accurate nieuwe ideeën testen, online data ophalen en verbeteren.

Design

Visuele aantrekkingskracht voor meer impact.

We prikkelen graag het oog. Daarom creëren we in alles wat we doen visuele aantrekkingskracht. Visuals die producten en services onder de aandacht brengen. Hierbij hanteren we een eerste digitale benadering van een merkidentiteit omdat dit het meest aanwezig is bij onze klanten. Van infographics tot digitale interfaces.. Benieuwd hoe wij de ogen van jouw doelgroep kunnen prikkelen voor meer impact?

Branding

Ontwikkeling van Websites en Apps. Wek vertrouwen, bouw relaties.

Awareness creëren onder je doelgroep, je doelgroep activeren en daadwerkelijk naar je website toe krijgen is één ding. Mensen ook op je website houden en vertrouwen opbouwen is een tweede. De website of app moet zowel fijn in gebruik zijn als converterend werken. Dit wordt bevorderd door design, techniek en branding.

Door de juiste gebruikerservaring toe te passen in een huisstijl dat past bij het imago van jouw merk of bedrijf, zal jouw branding converteren tot een duurzaam merk. Het publiek zal van jouw merk gaan houden. Daarom kan Branding en Digital Design niet ontbreken bij het bouwen van merken voor een duurzame relatie met hun publiek.

Digital Design & Brand Consulting

Pak marktvoordeel voor duurzame relaties.

We maken als mensen nóg te vaak abrupte beslissingen voor korte termijn succes. Terwijl je al het harde werk niet investeert voor een kortdurig rendement toch? Voor je het weet, loop je toch echt Vroom & Dreesmann achterna. Zij moesten nodig af van hun identiteitscrisis. Ze hadden geen duidelijke doelgroep. Ze deden ‘een beetje van alles wat’ en ‘tegelijkertijd niks’. Wat was nou precies de relatie die ze hadden met hun klanten? Zo zie je maar, zelfs een keten met 70 filialen in heel Nederland, overleeft een identiteitscrisis niet.

Om te bouwen aan duurzame merken zijn 3 fronten goud. Jouw; Merk-Strategie, Merk-Identiteit en jouw Merk-Marketing. Als je genoeg aandacht besteed aan deze 3 fronten en dit congruent aan elkaar verbindt, zal merkgroei een logisch vervolg zijn.

Na jaren lang bouwen aan merken hebben we dit weten te verwerken in een toegankelijk model wat aandacht geeft aan deze 3 bouwstenen. Met name bij de derde fase zien we bedrijven verdwijnen of vallen. We boosten jou als merk om deze tredes te bewandelen voor de volgende stap. Of we nu een website maken of helpen bij de online communicatie.. het is soms nodig om even een stapje terug te doen, om 3 stappen vooruit te maken.

opdrachtgevers

Mooie projecten, krachtige samenwerkingen.

Een project starten?

Bel Laura voor een kickstart gesprek ? 06 4820 0039

Grijp jouw cookie voor de beste ervaring op onze website