Contact

Studio Vixx© Branding Agency - Let's make it happen

Contact

Studio Vixx© Branding Agency - Let's make it happen

When people

thrive

ideas grow,

innovation
follows

Passie voor creatieve oplossingen brengt ons samen

Bij Studio Vixx zijn we een hechte groep met diverse talenten, verenigd door onze passie voor creatieve oplossingen. We benaderen creativiteit serieus, maar hechten ook veel waarde aan het genieten van het werk dat we doen. We geloven er sterk in dat iedereen zijn volledige potentieel moet kunnen benutten om optimaal gebruik te maken van zijn of haar talenten. Om dit te bereiken, geven we prioriteit aan persoonlijke groei en de vrijheid om jezelf te zijn.

We creëren samen een inclusieve en ondersteunende omgeving waarin men zichzelf kan ontwikkelen. Door samenwerking en elkaars sterke punten en ideeën te vieren, kunnen we creatief, impactvol werk leveren en innovatieve oplossingen creëren die echt een verschil maken.

Sinds 2016

Klein begonnen in de stad van ontdekkingen

Studio Vixx is in 2016 opgericht als kleine creatieve studio in Leiden, de stad van ontdekkingen en innovaties. Oprichters Nadia Maatoug en Laura Jorna, echte Leidenaren, hebben van Studio Vixx een sterk groeiend bureau gemaakt dat zich strategisch en creatief richt op het continu vernieuwen van branding en marketing.

Vandaag zijn we gevestigd in een prachtige, ruime studio in Noordwijkerhout. Hier verwelkomen we onze klanten en community voor strategische sessies en creatieve masterclasses. Elk jaar groeit Studio Vixx met samenwerkingen en een divers aanbod aan projecten. Door onze passie voor creativiteit en innovatie en onze toewijding aan uitmuntendheid blijven we ons werk naar een hoger niveau tillen.

Wat houdt ons bezig

Studio Vixx opent professionele podcaststudio!????️

Lees meer

BRAND New Thinking® in je mailbox

Lees meer

De Grote Merktransformaties: Een Blik op Studio Vixx’s Succesverhalen

Lees meer

Creating a bold future starts with us - let's make it happen.

Let's talk ambition