Mkb KickStart - Studio Vixx - Digital Design & Brand Consulting
Scroll to top
Contact
Schipholweg 103
2316 XC, Leiden
nextstep@studiovixx.nl
071 524 9217
Een project starten?
Neem contact op met Laura voor een gesprek
? (0)6 48200039

Toe aan een volgende stap met jouw bedrijf?

Wie als bedrijf verder wil moet opvallen. Durven te investeren in nieuwe oplossingen en een nieuwe aanpak. Doe je dit niet, dan kan jouw bedrijf binnenkort ook zomaar failliet gaan. Een schrikbeeld, maar wel realiteit. De afgelopen periode was er 5% meer faillissement door corona volgens Business Inside. En de grootste golf moet nog komen.

Het is tijd om te groeien

Het is nu tijd om méér uit het online vermogen te halen. Tijd om diensten te digitaliseren, tijd om aan jouw toekomstige klanten te denken, zodat zij aan jou blijven denken.

Wil je groeien als mkb-er maar komt er verder niks van de grond? Dat kan, want 70% van de Nederlandse MKB bedrijven groeit niet of nauwelijks. Ze blijven hangen in het stuk wanneer zij zich moeten onderscheiden en uniek moeten zijn. Ze verkopen wat ze moeten verkopen om te overleven, maar het bedrijf optillen naar een volgend niveau gaat moeizaam. De enige manier om te groeien is door een unieke positie te hebben op de markt met een eigen verhaal. Jouw uniekheid is essentieel om de volgende grote stappen te maken. MKB kickstart helpt mkb-bedrijven op te schalen door het onderscheidende vermogen meer betekenis te geven en te groeien als merk.

Wat maakt jou dan zo speciaal?

De kern van jouw zaak vinden we altijd. We halen jouw binnenste naar buiten. Creëren branding en online marketing die passen bij jouw bedrijf. Presteer boven je eigen verwachting en groei zonder het gewenste imago te verliezen. We zorgen ervoor dat de wereld jouw merk ziet en jouw missie wordt gedeeld zodat jij kunt toezien hoe je als business zult groeien.

Het MKB-Kickstart Pakket

Onmisbaar voor elk merk en elk bedrijf dat vooruit wil.

Jouw bedrijf online

We ervaren allemaal dat de wereld om ons heen heel snel verandert. Zo óók de online consument. Online zul je wellicht nieuwe en meer diensten of producten kunnen aanbieden. Met de perfecte vertaalslag van technologie, marketing en design brengen we merken optimaal online tot leven. Zo bereik je meer mensen, maak je bedrijven schaalbaar en ontstaat er meer cashflow.

Advertising & Social media Campagnes

Voor een succesvolle social media campagne is creativiteit nodig; een pakkend concept, de juiste stem, inspelen op trends en mensen weten te activeren. Trek het verkeer naar jouw producten met online marketing. Benut de online verbonden wereld. Wees zichtbaar voor de ideale klant door middel van Advertising, SEA en SEO.

Branding & Design

Een merk is meer dan alleen een logo. Bij branding ontwerpen we visuele identiteiten die producten, services en de beleving van het merk onder de aandacht brengen.

Gebruiksvriendelijke websites

Van eenvoudig websites tot een complexe webshop. Voor een boeiende ervaringen op het scherm moet design, techniek en communicatie op de juiste manier elkaar versterken. Doe er een scheut gedragspsychologie bij en je krijgt resultaat.

Toe aan een volgende stap?
Doe een MKB kickstart sessie!

Hierin inventariseren we kort jouw merk en geven we je direct passende tips hoe jouw bedrijf meer van betekenis kan zijn als merk. Gepast doen we een aanzet voor alle mogelijke kansen op het gebied van merkstrategie, design, online marketing.

Wij hebben er zin in!

Plan hier zelf jouw kickstart sessie in.
Of bel: ? 0648200039

Grijp jouw cookie voor de beste ervaring op onze website