Scroll to top
U bent welkom
Smederij 6
2211SM, Leiden
Contact
hello@studiovixx.nl
+31(0)6 48200039

Ontwikkel, Groei, Activeer.

Wij worden enthousiast van:

Merkgroei

Bij groei komt creativiteit en strategie samen. En laat dat nou net onze kracht zijn. Met creativiteit maken wij nieuwe verbindingen, onderzoeken wij feitelijk wat wel en niet werkt – en worden bewezen strategieën geboren die groei mogelijk maken.

Branding

Bij het bouwen van merken is branding onmisbaar. Het is de vorm van marketing om merkwaarde op te bouwen en andere marketingactiviteiten te ondersteunen. Dit doen we door design en communicatiestijl af te stemmen op jouw beoogde consumenten of klanten.

Product lancering

Van het ontwikkelen van websites en apps, tot digitaliseren van producten en diensten. Onze gebruikers-empathie en onderzoeksgerichtheid gaat aan. Wij zoeken gedreven naar dat snijvlak waar vormgeving en techniek elkaar ontmoeten. En vinden dat ook. Hiervoor wordt het juiste imago om het product of dienst gebouwd.

Socials & Campagnes

De wereld is meer online verbonden dan ooit. En dit wordt alleen maar sterker. In deze verbonden wereld bevinden zich ontelbare digitale kanalen. Merken kunnen hier gigantisch van profiteren door de positionering of doel van het merk te communiceren als krachtige merkcommunicatie. De strategie is niet om opnieuw het wiel uit te vinden, maar creatief deze kanalen te benutten, strategisch te verbinden, gedrag te meten en een relatie op te bouwen met het beoogde publiek.

Merkontwikkeling

Duurzamen merken brouwen is denken op de lange termijn. Met het oog op de toekomst maken wij altijd onze keuzes en strategieën om merken hun concurrentie voordeel te behalen. Een heldere boodschap in de identiteit en communicatie als onderscheidende positionering.

Community activeren

Sterkte relaties met het publiek maakt een bedrijf flexibel en weerbaar. Het bouwen van communities, betrokken klanten en duurzame relaties vereist onderzoek. Dagelijks zijn wij bezig met het meten van menselijk gedrag. We weten wat mensen inspireert, activeer en laat binden aan jouw merk.

Over ons

We creëren mogelijkheden door de wereld aan elkaar te verbinden.

Vixx is een jong team met verhalen. Samen hebben we veel meegemaakt, veel uitgeprobeerd, gevallen maar telkens weer opgestaan. We zijn open en gebruiken onze collectieve ervaring in ontwerp, communicatie en technische expertise om zinvolle en boeiende inhoud te creëren.

We boosten merken zodat ze worden gezien, een duurzame relatie opbouwen met hun doelgroep en helpen bedrijven hun voordeel te halen uit een online verbonden wereld. Geen opdrachtgever en strategie is hierbij hetzelfde. Om een merk echt te kunnen bedienen duiken we de diepte in en moeten we net zoveel weten van het product of dienst als de eigenaar zelf. Bij ieder project slaan we een andere weg in en komen ongeacht nieuwe zaken tegen. De spelregels passen we constant aan. Dat maakt ons eager. We houden van nieuwe uitdagingen, zijn hongerig om te leren en hebben een passie voor het oplossen van problemen. We geloven gretig in mogelijkheden en weten die keer op keer te creëeren. Dat zie je terug bij onze klanten.

Testimonials

Wat onze opdrachtgevers zeggen

Kwaliteit en Flexibel!

'Studio Vixx bracht ons een vernieuwende innovatiestrategie en een sterke merkidentiteit. Hiermee leggen wij een nu nog nadrukkelijkere associatie met groei en verandering evenals ondernemerschap en productie'
Bastiaan de Roo

Directeur, PLNT Leiden - Centre for Innovation and Entrepreneurship

Connecting the dots!

'Fijn om zo ondergedompeld te worden in een creatief process waarbij we vooral echt gaan creëren met elkaar. Studio Vixx bracht ons een nieuw ontwerp dat onze producten bruikbaar maakt en verbeterde het vertrouwen en de interesse van onze gebruiker.'
Christiaan van Marc

Head of Brand

Doelgericht en creatief!

'Van ontwerp tot en met de oplevering een zeer prettig samenwerkingstraject! De energie tijdens de eerste gesprekken aan tafel, was er ook bij alle creatieven en ingenieurs die aan de achterkant en voorkant werkten.'
Yvonne Kuijpers

Project Manager, Het Waterschapshuis

Nadia Maatoug
CEO, Marketing director

Lisa Nieuwveen
Graphic designer

Charlotte Tee
Backoffice

Laura Jorna
CEO, Creative director

Martine Mulder
Webdeveloper

Ontmoet het team

'Fijn om zo ondergedompeld te worden in een creatief proces. De energie tijdens de eerste gesprekken aan tafel was er bij ons hele team. Nieuwe inzichten, creatieve oplossingen'

‘Het fijne is aan het team van Studio Vixx is dat ze goed meedenken en snel kunnen schakelen. Samen hebben we een prachtige aansluiting gecreëerd met onze doelgroep en daarmee een geschikte klantbeleving gecreëerd wat ons merk enorm versterkt’

Een project waar we onze tanden in kunnen zetten?

Bel Laura voor een kickstart gesprek ? 06 4820 0039

Grijp jouw cookie voor de beste ervaring op onze website