Scroll to top
U bent welkom
Smederij 6
2211SM, Leiden
Contact
hello@studiovixx.nl
+31(0)6 48200039
Warning: Undefined array key "date" in /www/wp-content/themes/ohio/parts/portfolio/layout_type9.php on line 102

dōTERRA wellness advocate

Essentiële oliën, gedeeld met mensen overal ter wereld. De zaken lopen gesmeerd door het digitaliseren van het businessmodel en het vergroten van de community lopen de zaken gesmeerd.

Open Project
Task

Een eigen, persoonlijk gezicht en benadering in een corporate markt.

  • Strategy

    Digitalisering, Branding, UI/UX,

  • Design

    Identity, Website, Social media

  • Client

    Loylou van Asbeck - Wellness Advocate

AMBITIE

Ervaar de kracht van de essentie.

Het ‘Geschenk van de Aarde’, de gift van essentiële oliën gedeeld met mensen overal ter wereld. dōTERRA levert de zuiverste oliën van de hoogste kwaliteit aan een wereldwijd publiek. Dit doet het via een uniek verkoopmodel, waarbij de samenwerking gezocht wordt met Wellness Advocates die de producten gebruiken en verkopen.

UITDAGING

Toegankelijk en bereikbaar in een corporate markt.

Voor de ambassadeurs van het affiliate-programma van dit grote merk heeft Studio Vixx een nieuw platform ontwikkeld. Dit vernieuwde platform dient als warm bad voor informatie en het delen van ervaringen. Zo is deze dōTERRA Wellness Advocate toegankelijk, bereikbaar en kan zij als coach haar doelgroep informeren en overtuigen.

RESULTAAT

Stijlvolle digitalisering, ondersteuning op alle apparaten.

Studio Vixx heeft deze ambassadrice, die bekendstaat als ‘De Oliebarones’, een eigen en vooral persoonlijk gezicht gegeven in een corporate markt. Door het digitaliseren van het businessmodel en het vernieuwen van de branding, gericht op het versterken van het merk en het vergroten van de community en afzetmarkt, lopen de zaken gesmeerd.

Wil jij onderscheiden en verbinden met jouw merk?

Studio Vixx is een team van creatievelingen die enthousiast zijn over unieke ideeën en bedrijven helpen bij het digitaliseren met een unieke identiteit door eersteklas UI/ UX.

Grijp jouw cookie voor de beste ervaring op onze website