Scroll to top
U bent welkom
Smederij 6
2211SM, Leiden
Contact
hello@studiovixx.nl
+31(0)6 48200039

Indoor Carwash

Een familiebedrijf dat traditionele waarden en moderne, innovatieve oplossingen omarmt. Indoor Carwash maakt een feestje van autowassen.

Task

Een klantvriendelijke website met moderne uitstraling.

  • Strategy

    Branding, Communicatie, Digitalisering

  • Design

    Identity, Website, Art Direction, Digital branding

  • Client

    Indoor Carwash

Ambitie

Een betrouwbare partner die uitblinkt in goede service.

Stralende service en de beste zorg voor jouw op één na duurste bezit. Indoor Carwash maakt een feestje van autowassen. In de eerste plaats voor de klant. Dit doet het familiebedrijf door het omarmen van traditionele waarden en moderne, innovatieve oplossingen.

UITDAGING

Top service in het digitale tijdperk.

Eerlijk, fatsoenlijk en vriendelijk zakendoen. Een betrouwbare partner die afspraken nakomt en uitblinkt in goede service. Dat is de basis van elk klantcontact voor Indoor Carwash. Om deze offline visie op ondernemen tot z’n recht te laten komen in het digitale tijdperk, heeft Studio Vixx een meer dan klantvriendelijke website ontwikkeld.

RESULTAAT

Technische ontwikkelingen en producten in de markt zetten.

In de online omgeving voelen vaste klanten zich thuis en worden nieuwe bezoekers overtuigd van de voordelen van Indoor Carwash en ervaren zij hoe goede service het verschil maakt. Aan de hand van visuele richtlijnen voor de huisstijl en online campagnes van Indoor Carwash hebben we de klant alle tools geboden om een onuitwisbare indruk achter te laten.

Ook de technische ontwikkeling en het in de markt zetten van de Indoor Carwash-waspas – een handige voordeelkaart, die eenvoudig online opgewaardeerd kan worden – hebben wij voor rekening genomen. Met glanzend resultaat, maar dat verbaast niemand. Want zeg nu zelf: wat voelt er lekkerder dan in een showroomschone auto rijden?

Digitaal denken en online winnen?

Loop voorop in de digitale revolutie met onze full-service oplossingen.

Grijp jouw cookie voor de beste ervaring op onze website