Scroll to top
U bent welkom
Smederij 6
2211SM, Leiden
Contact
hello@studiovixx.nl
+31(0)6 48200039
Warning: Undefined array key "date" in /www/wp-content/themes/ohio/parts/portfolio/layout_type9.php on line 102

Gulliver Kickstart Ventures

Gulliver maakt werk van de toekomst. Inspireren, innoveren en met elkaar leren; future ready ondernemen begint met elkaar vinden en verrassen. Met een moderne visie op ondernemen schreeuwt Gulliver om een frisse look and feel voor hun merk dat verrast.

Task

Een frisse re-branding voor meer verbinding met hun publiek als merk.

  • Strategy

    Positionering, Branding, Communicatie

  • Design

    LogoDesign, Identity, Website, Social media

  • Client

    Gulliver Kickstart Ventures

AMBITIE

Inspireren, innoveren en van elkaar leren.

Nieuwe kennis, nieuwe kansen. Gulliver verbindt studenten en ondernemers. Door het organiseren van diverse events en een jaarlijkse wedstrijd voor het beste nieuwe ondernemersidee, maakt Gulliver werk van de toekomst. Inspireren, innoveren en van en met elkaar leren; future ready ondernemen begint met elkaar vinden en verrassen.

Om de moderne visie op ondernemen van Gulliver ook visueel tot uiting te brengen, gaven wij de branding en huisstijl van het platform voor entrepreneurs een frisse look and feel. De belangrijkste opdracht? Een uitstraling die past bij het innovatieve, moderne en enthousiaste karakter van het platform ontwikkelen. Zodat Gulliver, net als alle ondernemers en studenten die het verbindt, opvalt en overtuigt.

UITDAGING

Een passende moderne uitstraling dat enthousiasmeert en activeert.

Om aanstormend talent en jonge ondernemers te boeien en binden, hebben we via een doelgroeponderzoek de behoeftes in kaart gebracht. Met die waardevolle informatie in the pocket, startte het creatieve proces. Het pitchen van ideeën, het maken van grove schetsen, inspirerende sessies met de klant; de soepele samenwerking met Gulliver is er één om te koesteren. Net als het eindresultaat!

RESULTAAT

Een frisse promotie en presentatie!

De nieuwe huisstijl van Gulliver is doorgevoerd in de website en zorgt voor herkenbaarheid tijdens evenementen. Door het aanleveren van alle ingrediënten die de branding eigen maken, het opstellen van een marketingmap, richtlijnen voor het gebruik van de huisstijl en style-guides kan Gulliver nu eenvoudig zelf vormgeven aan promotie en presentatie. Met een tone-of-voice die de taal van de doelgroep spreekt, bouwt Gulliver aan het Nederland van de toekomst.

Klaar om te groeien als merk?

Bouw samen met Studio Vixx aan duurzame relaties en laat jouw unieke identiteit stralen.

Grijp jouw cookie voor de beste ervaring op onze website