Scroll to top
U bent welkom
Smederij 6
2211SM, Leiden
Contact
hello@studiovixx.nl
+31(0)6 48200039
Warning: Undefined array key "date" in /www/wp-content/themes/ohio/parts/portfolio/layout_type9.php on line 102

Luc Tegels & Sanitair

De badkamer- en tegelspecialist die de kleinste kamertjes in elk huis omtovert tot een oase van rust en ontspanning. De liefde voor design en innovatie is een lust voor het oog. En dat moet iedereen kunnen ervaren, vindt Luc.

Open Project
Task

Online bezoekers trekken naar de offline showroom en het online bereik van Luc van den Berg vergroten.

  • Strategy

    Branding, UI/UX, Marketing

  • Design

    Identity, Website, Social media

  • Client

    Luc en Maaike van den Berg

AMBITIE

Design en innovatie.

Luc van den Berg Tegels & Sanitair is een begrip in Leiden en omgeving. De badkamer- en tegelspecialist tovert de kleinste kamertjes in elk huis om tot een oase van rust en ontspanning. De liefde voor design en innovatie is een lust voor het oog. En dat moet iedereen kunnen ervaren, vindt Luc.

Aan Studio Vixx de uitdaging om van online bezoekers, offline klanten te maken en tegelijkertijd de online aanwezigheid van Luc van den Berg te vergroten en versterken.

UITDAGING

Krachtig verbinden met de doelgroep.

Het overtuigen van een doelgroep begint met het leren kennen van (potentiële) klanten. Hiervoor hebben we persona’s ontwikkeld. Op basis van onderzoek brachten we in kaart welk type mensen een nieuwe badkamer wil aanschaffen, wie bereid is om (iets meer) te betalen voor baden in luxe en hoe zij in de oriëntatiefase te werk gaan.

Uit het onderzoek bleek het maken van een moodboard populair binnen de doelgroep van Luc van den Berg. Die tool hebben we benut om een Pinterest-like platform te ontwikkelen, gevuld met alle afbeeldingen van het assortiment en de sfeer- en productfotografie van de sanitairspecialist. Met de tool ontwikkelen klanten een eigen inspiratiemap, die zij zelf verwerken in een 3D-ontwerp of met één druk op de knop doorsturen naar de showroom.

RESULTAAT

Online interactie met bezoekers voor meer klanten in de fysieke showroom

De website hebben we flink onder handen genomen. Hoe user-friendly is de website? En hoe kunnen we gebruikers het nog makkelijker maken online hun weg te vinden? De resultaten zijn – zonder te overdrijven – overweldigend. De website trekt maandelijks bijna 200.000 bezoekers en ook op sociale media groeit het aantal volgers van Luc van den Berg dagelijks! Zo maakt een creatieve marketing oplossingen van online bezoekers, offline klanten.

Jouw klanten bereiken en inspireren?

Wij vinden de vragen, samen geven we antwoord. Begin vandaag nog met offline én online groeien!

Grijp jouw cookie voor de beste ervaring op onze website