Scroll to top
U bent welkom
Smederij 6
2211SM, Leiden
Contact
hello@studiovixx.nl
+31(0)6 48200039

Contractbeheer Applicatie

Meer overzicht in contracten – en een automatische melding op het moment dat een contract afloopt – betekent voor veel ondernemers direct besparen.

Open Project
Task

Een vernieuwd imago voor meer aansluiting de nieuwe doelgroep.

  • Strategy

    Branding, Positionering, Advertising, Marketing

  • Design

    Art Direction, Digital design

  • Client

    MijnContract.nl

AMBITIE

De online tool voor advocaten, Justin en boekhoudes.

Als ondernemer heb je het al druk genoeg. Je steekt veel energie in de groei van jouw bedrijf, waardoor je soms weleens tijd tekort komt voor randzaken, zoals energie, verzekeringen en andere contracten die je hebt afgesloten. MijnContract.nl is een online omgeving waarin je in één oogopslag snel en eenvoudig inzicht krijgt in al jouw contracten. Waar kunnen we tekenen?!

UITDAGING

Een herpositionering die aansluit op de nieuwe doelgroep.

Meer overzicht in contracten – en een automatische melding op het moment dat een contract afloopt – betekent voor veel ondernemers direct besparen. Daarnaast neemt de druk op de HR-afdeling af. MijnContract.nl klopte bij Studio Vixx aan om haar dienstverlening opnieuw te positioneren, waarbij het bedrijf zich specifiek wilde richten op advocatenkantoren, boekhouders en juristen.

De doelgroep bereikt en geactiveerd.

Om deze doelgroep te bereiken hebben we de website in een nieuw jasje gestoken en een nieuwe huisstijl ontwikkeld voor MijnContract.nl. Met een gerichte social-media-strategie en marketingcampagne wordt de doelgroep bereikt en aangemoedigd feedback te geven. Wat vind je van het product? En waarom kunnen andere ondernemers niet zonder dit stukje dienstverlening? Door het delen van ervaringen uit de praktijk, wordt de toegevoegde waarde van MijnContract.nl nóg concreter.

RESULTAAT

Een zorgeloze en fijne online klantervaring.

Het fijne aan ons werk is dat de cijfers leidend zijn. Op basis van de data die we verzamelen rondom de online advertentiecampagnes van MijnContract.nl, kunnen we uitingen en visuals die het best converteren blijven optimaliseren. Ook zien we precies wat er gebeurt op het moment dat een bezoeker op de website komt. Zo werken we aan een zorgeloze en fijne online klantervaring. En dit blíjven we doen.

Jij onderneemt, wij halen de klanten binnen.

Ontdek onze maatpakketten voor online adverteren!

Grijp jouw cookie voor de beste ervaring op onze website