Scroll to top
U bent welkom
Smederij 6
2211SM, Leiden
Contact
hello@studiovixx.nl
+31(0)6 48200039

Okku.Air

Slimme oplossingen – voor jou en de wereld om je heen. Een unieke branding, uitstraling en positionering waarin enorme expertise laagdrempeliger en toegankelijk wordt gemaakt.

 

Task

Een eigen merkidentiteit en toegankelijk uitstraling.

  • Strategy

    Positionering, Branding, Communicatie

  • Design

    LogoDesign, Identity, Website

  • Client

    Okku.io

AMBITIE

Turn-key smartbuilding oplossing pakt zijn marktpositie.

Okku ontwikkelt en levert sensoren die het woon-, werk- en leefklimaat in gebouwen in kaart brengt. Door de real-time visualisatie en registratie van de omgeving waarin je bent, weet je op elk moment of je gezond, duurzaam en efficiënt bezig bent. Aan de sensoren is ook een online reserveringssysteem voor werkplekken gekoppeld. Zo kunnen gebruikers effectief en flexibel meeten en samenwerken, voor een maximale bezettingsgraad van alle beschikbare werkplekken.

UITDAGING

Een eigen merkidentiteit voor een toonaangevende IoT Start-up.

Voor deze slimme oplossingen – voor jou en de wereld om je heen – heeft Studio Vixx een unieke branding, uitstraling en positionering ontwikkeld. Okku is jong en hip, maar met een serieuze ondertoon. We hebben het natuurlijk wel over je gezondheid. Door de enorme expertise en toegevoegde waarde van Okku duidelijk en in gewone-mensen-taal te duiden, hebben we de oplossingen laagdrempeliger en toegankelijker gemaakt.

Het leukste aan deze klus was dat we de vrije hand kregen om met nieuwe ideeën te komen. En dat hoef je Studio Vixx geen twee keer te zeggen. Op basis van verschillende schetsen, illustraties en een moodboard hebben we het merk visueel tot leven gewekt. De uitstraling en stijl vielen zo goed in de smaak bij de klant, dat we naast de positionering ook de interface van de Okku-app opnieuw mochten vormgeven. Nu zijn de website en app nét zo toegankelijk als Okku zelf.

RESULTAAT

Een jonge en hippe uitstraling, met een serieuze ondertoon.

Een nieuwe website, een nieuw logo, een vernieuwde app en marketinguitingen; alles in de compleet vernieuwde huisstijl. Een klant die openstaat voor nieuwe ideeën en regie uit handen durft te geven, geeft veel energie. Zo verbazen we tijdens een creatieve missie niet alleen klant, maar ook onszelf.

Ook digitaliseren met een unieke identiteit door eersteklas UI/ UX?

Studio Vixx is een team van creatievelingen die enthousiast zijn over unieke ideeën en bedrijven helpen bij het digitaliseren met een unieke identiteit door eersteklas UI/ UX.

Grijp jouw cookie voor de beste ervaring op onze website