Scroll to top
U bent welkom
Smederij 6
2211SM, Leiden
Contact
hello@studiovixx.nl
+31(0)6 48200039
Warning: Undefined array key "date" in /www/wp-content/themes/ohio/parts/portfolio/layout_type9.php on line 102

PLNT Innovation Centrum

Een innovatiefabriek waar ideeën en idealen vorm krijgen; dat schrééuwt om een identiteit die inspireert. Om te groeien – én te bloeien.

 

Open Project
Task

Het creëren van een nieuwe, inspirerende uitstraling voor duurzaam verbinden met de blik op de toekomst

  • Strategy

    Positionering, Branding, Communicatie

  • Design

    LogoDesign, Identity, Website, Environmental Design, Social media

  • Client

    PLNT Leiden - Centre for innovation and entrepreneurship

AMBITIE

Ideeën en idealen vormgeven.

PLNT Leiden is de aanjager van innovatie en ondernemerschap in Leiden en omgeving. Het centrum, een initiatief van de gemeente Leiden, universiteit en hoge scholen, vormt een actieve community waarin ondernemers en studenten samenwerken aan het vinden van nieuwe oplossingen voor bestaande uitdagingen.

Een innovatiefabriek waar ideeën en idealen vorm krijgen; dat schrééuwt om een identiteit die inspireert. Om te groeien – én te bloeien. Het creëren van een nieuwe, inspirerende uitstraling voor duurzaam verbinden met de blik op de toekomst, luidde de opdracht voor Studio Vixx.

AANPAK

Ambities waarmaken

Samen groeien, op basis van rijke ervaring en nieuwe, verrassende inzichten. Om deze werelden nog beter samen te brengen, hebben we PLNT ondersteund bij het versterken van de positie binnen de Leidse gemeenschap. Ambities zijn er om waar te maken, dromen om verwezenlijkt te worden.

RESULTAAT

Groei en verandering

'Met de nieuwe identiteit leggen we nu écht nadrukkelijkere associatie met groei en verandering alsmede ondernemerschap en productie' - Bastiaan de Roo (directeur)

Met het design van de nieuwe website, de vernieuwde huisstijl en een opgefrist logo – de basis van deze creatieve community – straalt PLNT verbondenheid uit. De wortels van PLNT, laten de schoorsteen roken. Samen groeien. Daar plukt iedereen de vruchten van.

Wil jij ook groeien en verbinden met jouw merk?

Bouw samen met Studio Vixx aan duurzame relaties en laat jouw unieke identiteit stralen.

Grijp jouw cookie voor de beste ervaring op onze website