Scroll to top
U bent welkom
Smederij 6
2211SM, Leiden
Contact
hello@studiovixx.nl
+31(0)6 48200039
Warning: Undefined array key "date" in /www/wp-content/themes/ohio/parts/portfolio/layout_type9.php on line 102

Portolinen Luxury™

De Portolinen collectie is een mix van Portugees vakmanschap en Nederlandse hang naar kwaliteit. De beste producten uit Portugal, met liefde gemaakt in de beste ateliers. Welkom bij Portolinen, Basic Luxury.

Open Project
Task

Fijn beddengoed voor een grote groep bereikbaar maken met een eigen, persoonlijk gezicht en benadering.

  • Strategy

    Digitalisering, Branding, Positionering

  • Design

    Identity, Website, Marketing

  • Client

    Donzendekbed.nl

AMBITIE

Met liefde gemaakt in Guimarães, Portugal.

With love, from Guimarães. Een goede nachtrust, daar kan niets tegenop. Portolinen Basic Luxury™ is het dekbed van jouw dromen. Lekker slapen en betaalbaar comfort, bereikbaar voor iedereen. Een combinatie van hoogwaardige producten en duurzaamheid, een mix van Portugees vakmanschap en de Nederlandse hang naar kwaliteit.

UITDAGING

Een mix van Portugees vakmanschap en Nederlandse hang naar kwaliteit.

Hoe breng je deze boodschap over, zonder dat mensen direct denken dat deze producten ‘niet in hun prijsklasse’ vallen? En hoe benaderen we de Nederlandse markt met een duidelijk Portugees karakter? Na er een nachtje over geslapen te hebben, hebben we de gehele huisstijl en branding van Portolinen Basic Luxury™ opgebouwd.

RESULTAAT

Op basis van kwaliteit en duurzaamheid.

Binnen de kaders van de klant – een simplistisch, modern design met een Portugese uitstraling – kregen we alle vrijheid om creatieve ideeën te pitchen. Door de waardevolle input vanuit het bedrijf, met enorm veel kennis van de Portugese cultuur en stijl, terug te laten komen in de designs hebben we Portolinen Basic Luxury™ – in samenwerking met de doelgroep van het bedrijf – visueel  klaargestoomd voor de Nederlandse markt.

De nieuwe huisstijl is door de designers van Studio Vixx samengevat in een huisstijlgids, waarmee de klant via alle online en offline kanalen bouwt aan een duidelijke en vooral herkenbare uitstraling.

Wil jij onderscheiden en verbinden met jouw merk?

Studio Vixx is een team van creatievelingen die enthousiast zijn over unieke ideeën en bedrijven helpen bij het digitaliseren met een unieke identiteit door eersteklas UI/ UX.

Grijp jouw cookie voor de beste ervaring op onze website