Scroll to top
U bent welkom
Smederij 6
2211SM, Leiden
Contact
hello@studiovixx.nl
+31(0)6 48200039
Warning: Undefined array key "date" in /www/wp-content/themes/ohio/parts/portfolio/layout_type9.php on line 102

SDG Golden Investments

Investeringen voor en door jonge ondernemers. Sterke, positieve, meetbare impact voor mens en milieu.

Open Project
Task

Een eigen online platform om ondernemers, ideeën en duurzaamheid te verbinden om samen een betere wereld te ontwikkelen.

  • Strategy

    LogoDesign, Identity, Website

  • Design

    Positionering, Branding, Communicatie, Marketing

  • Client

    Sustainable Development (MSD)

AMBITIE

Investeringen voor en door jonge ondernemers.

SDG Golden Investments geeft ruim baan aan duurzaam ontwikkelen. Met een mondiaal kompas worden zeventien (toekomst)doelen om van de wereld een betere plek te maken ondersteund. Nieuwe ideeën voor een duurzame wereld krijgen binnen dit netwerk alle ruimte en begeleiding om oplossingen te creëren voor uitdagingen als armoede, onderwijs en de klimaatcrisis.

UITDAGING

Een nieuwe uitstraling, passend bij de groene doelstellingen.

Speciaal voor het vinden van het ‘gouden ei’ en een frisse kijk op de wereld van morgen, lanceerde Studio Vixx in opdracht van SDG Golden Investments ‘Golden Bird’ – het eerste investeringsfonds dat 100% gerund wordt door jonge ondernemers. Maatschappelijk meerwaarde creëren, impact maken en dat alles met de kennis, ervaring en ambitie van jonge ondernemers.

Voor overbrengen van die boodschap en het activeren van ondernemers, ontwikkelden we een eigen online platform. Geheel passend bij de goede groene doelstellingen van SDG Golden Investments, gemaakt om te activeren en informeren. Een frisse huisstijl, een passend logo en een corporate uitstraling – alles in lijn met de duurzame ambities van het platform.

RESULTAAT

Gezamenlijk duurzaam groeien.

Tijdens de designfase gaf SDG Investments ons alle ruimte om binnen de kaders een complete look-and-feel te ontwerpen. Door de goede en fijne communicatie – en niet te vergeten de inspirerende brainstorms – werd dit uitdagende project binnen no-time van de grond af aan opgebouwd. Een stukje vertrouwen in elkaar. Want duurzaam groeien doen we samen.

Creëren? groeien? Winnen?

Wij verbinden werelden. Flexibel, creatief en duurzaam.

Grijp jouw cookie voor de beste ervaring op onze website