Scroll to top
U bent welkom
Smederij 6
2211SM, Leiden
Contact
hello@studiovixx.nl
+31(0)6 48200039
Warning: Undefined array key "date" in /www/wp-content/themes/ohio/parts/portfolio/layout_type9.php on line 102

Smart Economie 071

Leiden bloeit! En binnen dit innovatieve bolwerk van ondernemers die durven en doen, staat Economie071 in het hart. Het ondernemersplatform versterkt, verdient, verbindt, verleidt en vertelt. Door het bieden van oplossingen én bij het maken van de digitale vertaalslag.

Task

Meer traffic naar het platform, meer reuring op het forum, Meer online bereik via social media.

  • Strategy

    Branding, Communicatie, Marketing

  • Design

    Identity, Website, Digital branding, Social media

  • Client

    Economie 071

AMBITIE

‘Leidse’ versterken en verbinden rondom IoT.

Hoe kan het Internet of Things (IoT) jou als ondernemer helpen en wat kunnen deze slimme investeringen voor jouw bedrijf betekenen? Hoe kun je meer gebruik maken van digitale tools? Het is slechts een greep uit de vragen waar Economie071 een passend antwoord op heeft en geeft. Om het bereik en de bekendheid binnen het ‘Leidse’ verder te versterken, schakelde het platform Studio Vixx in.

UITDAGING

Het creëren van nieuwe samenwerkingen en talloze succesvolle (online)bijeenkomsten.

De belangrijkste uitdaging? Hoe kom je in contact met iemand, die niet weet dat ‘ie naar jou op zoek is? Samen met Economie071 hebben we een zorgvuldige strategie ontwikkeld om meer mensen met elkaar in gesprek te laten gaan. Belangrijke ondernemers die via visuals in de stad elkaar uitdagen om nieuwe – en toch wel spannende – ontwikkelingen te bespreken, een gerichte social-media-campagne om de naamsbekendheid te vergroten en het sterker positioneren van het Smart071-forum, hebben bijgedragen aan het creëren van nieuwe, toekomst-proof samenwerkingen en talloze succesvolle bijeenkomsten.

RESULTAAT

Een interactief online magazine, eigen social media gezicht en meer aansluiting.

Van het digitaliseren van kaartsystemen tot het verduurzamen van bedrijfspanden; de ondersteuning van bedrijven door Economie071 is door Studio Vixx stijlvol samengevat. Zo hebben we onder meer ook een online magazine ontwikkeld waarin alle evenementen, projecten en resultaten verwerkt zijn. De boodschap? Wat jouw vraag of uitdaging ook is, alle digitale tools en antwoorden liggen op straat – of in de cloud.

Meer traffic, meer interactie, meer resultaat?

Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg. Wij maken veranderen functioneel en vooral leuk!

Grijp jouw cookie voor de beste ervaring op onze website