Scroll to top
U bent welkom
Smederij 6
2211SM, Leiden
Contact
hello@studiovixx.nl
+31(0)6 48200039
Warning: Undefined array key "date" in /www/wp-content/themes/ohio/parts/portfolio/layout_type9.php on line 102

Yehwang Webshop

Een internationale B2B shop, klaar om nieuwe markten te verkennen. Een samenwerking in nieuwe culturen en stijlen, een andere manier van (online) communiceren.

Open Project
Task

Een vernieuwde online uitstraling en inspelen op nieuwe markten.

  • Strategy

    Brand Strategy, UX Strategy

  • Design

    UI/UX Design, Art Direction

  • Client

    Yehwang Amsterdam

AMBITIE

Het veroveren van de Duitse markt.

Yehwang is één van de grootste internationale aanbieders van sieraden en accessoires in de B2B-wereld. Om de wereldwijde ambities – inmiddels is Yehwang actief in liefst vijftig landen! – verder te versterken, richtte de samenwerking met Studio Vixx zich in het bijzonder op shinen in Duitsland en het verbeteren van de gebruikerservaring van de Duitstalige website van de groothandel.

Het veroveren van de Duitse markt, internationaal ondernemen en tegelijkertijd kennismaken met nieuwe (zakelijke) culturen; dat vinden we om door een ringetje te halen. Op basis van een diepgaand onderzoek naar het online gedrag van het Duitse publiek, hebben we specifiek kunnen inspelen op deze markt.

UITDAGING

Internationale markten verkennen.

Dit onderzoek leverde grappige en waardevolle inzichten op. Zo kiest het Duitse publiek voor andere browsers, doorlopen zij een andere customer-journey en wat in Nederland werkt in online communicatie, daar hoef je in Duitsland echt niet mee aan te komen zetten. Met deze ervaringen uit eerste hand hebben we een user-flow ontwikkeld, specifiek gericht op de Duitse online manier van zaken doen.

RESULTAAT

Een vernieuwde uitstraling en een user-flow gericht op de Duitse online manier van zaken doen.

Voor ons was deze internationale samenwerking een verrijking. Nieuwe culturen en stijlen, een andere manier van communiceren en internationale markten verkennen; om op deze wijze te ervaren hoe in de praktijk tegen – voor ons vanzelfsprekende – zaken aangekeken wordt was ontzettend waardevol. Das freut uns wirklich sehr!

Nieuwe markten ontdekken en veroveren?

Studio Vixx is een team van creatievelingen die enthousiast zijn over unieke ideeën en bedrijven helpen bij het digitaliseren met een unieke identiteit door eersteklas UI/ UX.

Grijp jouw cookie voor de beste ervaring op onze website