Contact

Studio Vixx© Branding Agency - Let's make it happen

Contact

Studio Vixx© Branding Agency - Let's make it happen

IntegrationPeople is de grootste onafhankelijke managementconsultancy in Nederland, gespecialiseerd in het creëren van waarde door deskundige begeleiding van integratie- en carve-out processen.

Volledige branding en strategie, merkcampagnes, socials en content

Merkenstrategie voor zakelijke dienstverlening: Afstemming van merkidentiteit met waardepropositie

Client & Ambitie

Van servicebedrijf naar een sterk Scale-up Merk

In de afgelopen vijf jaar heeft IntegrationPeople hun expertise als specialist in integratie- en carve-outprojecten aangetoond. Ondanks hun succes hadden ze moeite om een ​​onderscheidende marktpositie te creëren en hun merkbekendheid te vergroten om verder uit te breiden. Hoewel hun unieke aanpak duidelijk naar voren kwam in hun verhaal, werd deze niet effectief gecommuniceerd via hun merkidentiteit en miste het de menselijke aspecten in hun uitstraling.

Approach

Het sleutel tot een sterke merkstrategie

Om een krachtige merkstrategie en identiteit voor een zakelijker dienstverlener te creëren, moesten we eerst de precieze factoren identificeren die hebben bijgedragen aan het succes van IntegrationPeople. Wat onderscheidt hen van andere aanbieders en trekt grote bedrijven aan om met hen samen te werken? Hiervoor begonnen wij met een strategie sessie.

Door in te gaan op deze kritieke factoren hebben we een overtuigende merkidentiteit ontwikkeld die de unieke aanpak van IntegrationPeople toont, die evenveel nadruk legt op het integratie proces als op de cultuurverandering met aandacht op de mens, waardoor ze een concurrentievoordeel hebben. We hebben hun branding, logo, positionering, website en aanwezigheid op sociale media verbeterd door de menselijke kant van integratie te benadrukken. Hierdoor is hun merk gemoderniseerd en gedifferentieerd, wat heeft geleid tot meer erkenning op de markt. Na de lancering van de bijgewerkte website hebben we een uitgebreide naamsbekendheids campagne uitgevoerd, resulterend in een directe en positieve respons. De succesvolle samenwerking tussen IntegrationPeople en Studio Vixx heeft geleid tot een sterker visueel merk, een verbeterde online aanwezigheid en meer betrokkenheid op sociale media, wat uiteindelijk heeft geleid tot meer zichtbaarheid en groei voor het bedrijf.

Doorlopende merkcampagne en beheer van sociale media

Een uitgebreide merkcampagne

Aansluitend op de nieuwe merkidentiteit en website hebben we een uitgebreide merkcampagne ontwikkeld om de online aanwezigheid van IntegrationPeople te versterken. Dit omvatte gerichte advertenties en contentcreatie op LinkedIn om de zichtbaarheid te vergroten en betrokkenheid bij hun doelgroep te stimuleren. We hebben een contentkalender gemaakt die aansloot bij de belangrijkste boodschappen en doelstellingen van IntegrationPeople, waarbij regelmatig berichten en updates worden geplaatst die waarde boden aan hun volgers en hen positioneerden als ’thought leaders’ in de fusie en overname industrie. Deze inhoud werd versterkt via betaalde advertentiecampagnes gericht op relevante doelgroepen op sociale media, die verkeer naar hun website genereerden en de merkbekendheid vergrootten.

Door voortdurende inspanningen op het gebied van sociale media marketing heeft IntegrationPeople een consistente en betrouwbare merkbeeld behouden en top-of-mind blijven bij hun doelgroep. Dit heeft geleid tot een aanzienlijke toename van hun online zichtbaarheid, waardoor hun verkoopinspanningen worden ondersteund en uiteindelijk bijdragen aan hun algemene groei en succes.

Resultaat

Profiteren van een Sterke Merkidentiteit

Na de rebranding en website lancering, wierpen de inspanningen van IntegrationPeople vruchten af. Binnen slechts twee maanden gaven hun klanten positieve feedback en ervoer het bedrijf een verbazingwekkende groei van 200% in merkbekendheid en algemene expansie. Het nieuwe merk, met zijn moderne uitstraling en gevoel, straalde dynamiek uit en gaf kracht aan naamsbekendheid campagnes, wat resulteerde in meer zichtbaarheid voor het bedrijf. Het succes van de rebranding-inspanningen versterkte de positie van IntegrationPeople als toonaangevende speler op het gebied van integratie- en carve-out-projecten, waardoor ze klaar zijn voor voortdurende groei en succes in de toekomst.

Related stories

Studio Vixx opent professionele podcaststudio!????️

Lees meer

BRAND New Thinking® in je mailbox

Lees meer

De Grote Merktransformaties: Een Blik op Studio Vixx’s Succesverhalen

Lees meer

Creating a bold future starts with us - let's make it happen.

Let's talk ambition