Contact

Studio Vixx© Branding Agency - Let's make it happen

Contact

Studio Vixx© Branding Agency - Let's make it happen

Unlock_ is de plek waar ondernemers, start-ups en scale-ups op het gebied van Life Science en Health in Nederland werken aan het oplossen van wereldwijde gezondheidsproblemen.

Branding, Digital identity, Website

Van Incubatie tot Lancering: Digitale Branding die marketing versterkt

Client & Ambitie

Een digitale uitstraling die ons in staat stelt te groeien en een sterk zelfstandig merk te worden

Het Leiden Bio Science Park, dat 35 jaar geleden werd opgericht, is uitgegroeid tot het grootste cluster voor Life Sciences & Health in Nederland, waar talent, onderzoekers en ondernemers samenwerken om gezonde levens voor iedereen te realiseren. Unlock_ is een op maat gemaakt incubatorprogramma dat de deuren opent voor Life Science & Health start-ups in Nederland naar het rijke ecosysteem van bedrijven, onderzoeksinstellingen en kenniscentra op het Leiden Bio Science Park. Om meer naamsbekendheid te creëren, hadden ze een gedurfd digitaal identiteit nodig.

Aanpak

Gebruikerservaring voorop: Het creëren van een sterke digitale merkidentiteit

Om een sterke identiteit te creëren, moesten we begrijpen waar Unlock_ naartoe wilde groeien. Onze aanpak om sterke merken te creëren, omvatte het definiëren van wat Unlock_ uniek en onderscheidend maakt en het visualiseren hiervan om branding te creëren die toonaangevend was en hun marketinginspanningen versterkte. We hebben een gebruiksvriendelijke website gemaakt die een soepele gebruikerservaring bood en sterke merkbelevingen benadrukte.

Resultaat

Het vastleggen van positieve feedback en het versterken van Unlock_ online

We hebben Unlock_’s groeipotentieel benadrukt en nieuwe deuren geopend voor scale-ups op het gebied van life science & healthcare door middel van sleutel-achtige graphics en een kleurenpalet dat het ecosysteem van diverse bedrijven, kenniscentra en instellingen bij elkaar bracht. Bij de lancering van de website ontving Unlock_ positieve feedback van hun doelgroep, wat het succes van de branding bevestigde in het creëren van een sterke digitale merkbeleving. Kortom, onze aanpak creëerde een gebruiksvriendelijke website die sterke merkbelevingen bood, waardoor Unlock_ kon groeien en een sterke online aanwezigheid, krachtige merkherkenning en marketingervaringen kon opbouwen.

Related stories

Studio Vixx opent professionele podcaststudio!????️

Lees meer

BRAND New Thinking® in je mailbox

Lees meer

De Grote Merktransformaties: Een Blik op Studio Vixx’s Succesverhalen

Lees meer

Creating a bold future starts with us - let's make it happen.

Let's talk ambition