Contact

Studio Vixx© Branding Agency - Let's make it happen

Contact

Studio Vixx© Branding Agency - Let's make it happen

Heliox biedt slimme, wereldklasse energiebeheeroplossingen die op maat zijn gemaakt en schaalbaar zijn binnen een snel veranderend e-mobiliteitslandschap. Ze werken aan een duurzame wereld waarin een naadloze oplaadervaring de standaard is voor elk elektrisch voertuig, en dit verandert de manier waarop we ons dagelijks van stroom voorzien.

Branding,  Identity Design, Visual Storytelling

Brand Identities: Merkaanwezigheid vergroten op wereldwijde schaal

Client & Ambitie

Boosten van merk en product-proposities voor wereldwijde impact

Heliox, opgericht in 2009, is marktleider in snellaadsystemen voor openbaar vervoer, e-trucks, marine, mijnbouw en havenapparatuur. In 2017 installeerde het bedrijf een van Europa’s eerste en grootste snellaadnetwerken voor de e-busvloot in Eindhoven, Nederland. In de afgelopen twee jaar heeft het bedrijf ‘modelstad’-energie-ecosystemen gecreëerd over de hele wereld in Nederland, Schotland en Montgomery County, Maryland.

Met een wereldwijde aanwezigheid en een toewijding aan groei, erkende Heliox de behoefte aan professionele en overtuigende productpresentaties in verschillende formaten die hun diverse doelgroepen op verschillende ontwikkelingsniveaus zouden aanspreken. Als onderdeel van hun groeistrategie hadden ze ook impactvolle en aandacht-trekkende materialen nodig voor vakbeurzen om een sterke en onvergetelijke aanwezigheid te garanderen.

Onze aanpak

Merk aanwezigheid verhogen met een gerichte aanpak

Bij Studio Vixx geloven we niet in een ‘one-size-fits-all’ aanpak als het gaat om het leveren van branding-oplossingen. In plaats daarvan nemen we een gepersonaliseerde aanpak die is afgestemd op de unieke behoeften en doelstellingen van elk van onze klanten. Daarom zijn we, toen we samenwerkten met Heliox, begonnen met het begrijpen van hun doelen en visie, zodat we branding-elementen konden ontwerpen die hun groei ondersteunden. We hebben ons verdiept in de behoeften van hun doelgroep en hebben heldere en moderne productcatalogi, opvallende flyers, aandacht-trekkende banners en opvallende beursmaterialen ontworpen.

Het resultaat

Een krachtige wereldwijde aanwezigheid

Het resultaat? Een reeks op maat gemaakte branding-oplossingen die Heliox hielpen contact te maken met hun doelgroep en hun succes vooruit te stuwen. Het resultaat van onze gepersonaliseerde aanpak voor Heliox is opmerkelijk. Met sterke en impactvolle productpresentaties heeft het bedrijf nu een reputatie van wereldklasse. Hun productcatalogus is duidelijk en beknopt, waardoor klanten snel en gemakkelijk de informatie kunnen vinden die ze nodig hebben. Ons team heeft hun marketing- en media-materialen afgestemd op de propositie van Heliox, wat heeft geleid tot een samenhangende en uniforme boodschap over alle kanalen. Daarnaast zorgden de identiteiten die we hebben gecreëerd voor hun aanwezigheid op beurzen voor een sterke en indrukwekkende aanwezigheid. Samengevat heeft onze op maat gemaakte aanpak Heliox in staat gesteld hun doelen te bereiken, contact te maken met hun doelgroep en een grotere merkherkenning en groei te bereiken.

Related stories

Studio Vixx opent professionele podcaststudio!????️

Lees meer

BRAND New Thinking® in je mailbox

Lees meer

De Grote Merktransformaties: Een Blik op Studio Vixx’s Succesverhalen

Lees meer

Creating a bold future starts with us - let's make it happen.

Let's talk ambition