Contact

Studio Vixx© Branding Agency - Let's make it happen

Contact

Studio Vixx© Branding Agency - Let's make it happen

SPARK stelt bedrijven in staat om maatschappelijke verantwoordelijkheid te omarmen. Hun doel is om lokale ondernemers te inspireren een positieve impact op de maatschappij te maken door middel van de nodige ondersteuning en middelen.

Merk- en Marketing Strategie, Merk Campagnes, Socials & Content

Creatieve aanpak: Maatschappelijke verantwoordelijkheid transformeren door middel van merkbekendheid

Client & Ambitie

Een revolutie in maatschappelijke verantwoordelijkheid met innovatieve Branding & Marketing Strategieën

Bij Studio Vixx geloven we dat elk bedrijf verantwoordelijkheid heeft ten opzichte van de gemeenschap waarin het actief is. Daarom zijn we zeer enthousiast om de samenwerking met SPARK te presenteren. SPARK is een sociale onderneming die bedrijven in staat stelt om maatschappelijke verantwoordelijkheid te omarmen. SPARK heeft een duidelijke visie, maar miste de zichtbaarheid en reikwijdte om hun ambitieuze doelen te bereiken. Hun marketinginspanningen hadden niet het gewenste resultaat opgeleverd en ze worstelden om tractie te krijgen bij potentiële partners.

Aanpak

Op maat gemaakte marketing- en merkstrategie

Bij Studio Vixx geloven we in op maat gemaakte oplossingen in plaats van een one-size-fits-all benadering. Met de unieke positie van SPARK als stimulerende ambassadeur zonder specifieke diensten, namen we een autonome benadering voor dit project. We stelden duidelijke doelen vast en ontwikkelden een teststrategie om ze te bereiken. SPARK gaf ons de creatieve vrijheid om te innoveren en nieuwe ideeën te verkennen. En dat hoef je ons niet twee keer te zeggen. We implementeerden een doorlopende merkcampagne die we maandelijks verfijnen, waarbij we de online betrokkenheid als leidraad gebruiken. Om ervoor te zorgen dat SPARK dagelijks een frisse aanwezigheid behoudt, hebben we een contentstrategie ontwikkeld. We geloven dat consistentie de sleutel tot groei is en hebben maandelijkse contentkalenders ontwikkeld. In combinatie met maandelijkse bijeenkomsten, implementeren we continu nieuwe marketingstrategieën, zodat SPARK blijft voorlopen in de branche.

“Our branding and marketing strategies united partners and inspired businesses to embrace social responsibility.”

Resultaat

Van weinig respons tot sterke betrokkenheid: de groei en uitbreiding van SPARK

Dankzij de autonome aanpak heeft SPARK in slechts drie maanden tijd aanzienlijke groei in online betrokkenheid bereikt. Door gebruik te maken van verschillende media tools, zoals nieuwsbrieven, podcasts, evenementen en sociale campagnes, hebben we het bereik en de naamsbekendheid van SPARK vergroot. Daarnaast hebben we een unieke “SPARK Impact Route” kaart ontwikkeld die sociaal verantwoorde bedrijven in de regio in kaart brengt. Dit initiatief trekt nieuwe partners aan en moedigde meer bedrijven aan om de voordelen van maatschappelijk verantwoord ondernemen te verkennen.

Onze marketing- en brandingstrategieën hebben SPARK gevestigd als een erkend leider in de regio voor het bevorderen van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Toporganisaties, zoals Arriva, Van der Valk, and Zorg & Zekerheid, hebben zich bij de beweging aangesloten en SPARK ontvangt nu meer vragen over hun diensten. Door onze samenwerking heeft SPARK een cultuur van maatschappelijk verantwoord ondernemen in Leiden en Leiderdorp op gang gebracht, en we zijn trots op onze rol in deze transformatieve reis.

Related stories

Studio Vixx opent professionele podcaststudio!????️

Lees meer

BRAND New Thinking® in je mailbox

Lees meer

De Grote Merktransformaties: Een Blik op Studio Vixx’s Succesverhalen

Lees meer

Creating a bold future starts with us - let's make it happen.

Let's talk ambition