Contact

Studio Vixx© Branding Agency - Let's make it happen

Contact

Studio Vixx© Branding Agency - Let's make it happen

Studio Vixx opent professionele podcaststudio voor impactvolle podcasts

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Studio Vixx Creative Agency haar deuren opent voor een gloednieuwe podcaststudio!????️✨ Met trots bieden we ondernemers nu de mogelijkheid om gebruik te maken van onze state-of-the-art faciliteiten voor het opnemen van zowel audio- als video podcasts.

Bij Studio Vixx geloven we in de kracht van persoonlijke verhalen om merken meer impact te laten maken. Onze podcaststudio is een waardevolle toevoeging aan de marketingmix van ondernemers, waarmee ze hun naamsbekendheid en zichtbaarheid kunnen vergroten.

In onze dynamisch gebouwde podcaststudio kun je de ruimte volledig vormgeven in jouw eigen merk-huisstijl. De lampen creëren sfeervol licht in de kleuren van jouw merk, en op het scherm achter de hosts kun je jouw eigen logo presenteren. Bovendien verzorgen wij alles wat nodig is voor een succesvolle podcast, inclusief een gepersonaliseerd intro-melodie en outro. Zo kun je jouw merkidentiteit naadloos integreren in elke aflevering van je podcast.

Wij verzorgen alles wat nodig is voor een succesvolle podcast:

 

Strategie ????

Samen met onze klanten leggen we de basis voor een impactvolle podcast. We helpen bij het definiëren van de doelgroep, het bepalen van de boodschap en het ontwikkelen van een contentstrategie die aansluit bij de gestelde doelen. Zo zorgen we ervoor dat de podcast effectief en doelgericht is.

Opname ????️

Onze professionele en comfortabele opnameomgeving is uitgerust met hoogwaardige apparatuur en ervaren technici. We garanderen heldere en hoogwaardige opnames. Daarnaast begeleiden we onze klanten bij het optimaliseren van hun spreekvaardigheid, zodat ze vol vertrouwen hun verhaal kunnen delen.

Editing ????

Onze ervaren editors zorgen ervoor dat de podcast er professioneel uitziet en klinkt. We nemen de ruwe opnames en perfectioneren ze door achtergrondgeluiden te verwijderen, de audio te balanceren en eventuele fouten te corrigeren. Het resultaat is een strakke, professionele podcast die klaar is om te worden gepubliceerd.

Publicatie ????

We zorgen ervoor dat de podcast op de juiste platforms wordt gepubliceerd, waaronder Apple Podcasts, Spotify en Google Podcasts. Met de juiste metadata, zoals titels, beschrijvingen en afbeeldingen, zorgen we ervoor dat de podcast goed vindbaar is en aantrekkelijk wordt gepresenteerd aan het publiek.

Promotie ????

Om de podcast onder de aandacht te brengen bij de doelgroep, ontwikkelen we een promotiestrategie op maat. Denk aan sociale media-promotie, gastoptredens in andere podcasts en het delen van voorproefjes. Samen werken we aan het vergroten van het luisterpubliek en het vergroten van de impact van de podcast.

 

Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen!

Vraag een introductie aan via de mail; [email protected]

of bel direct +31(0)6 48 2000 39

Neem contact met ons op

  BRAND New Thinking in je mailbox

  Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief; BRAND New Thinking, én ontvang de nieuwste inzichten, merk-strategieën en inspiratie & kennis evenementen.  Studio Vixx opent professionele podcaststudio!????️

  Lees meer

  BRAND New Thinking® in je mailbox

  Lees meer

  De Grote Merktransformaties: Een Blik op Studio Vixx’s Succesverhalen

  Lees meer

  Creating a bold future starts with us - let's make it happen.

  Let's talk ambition